Ansatte

Finn Jørgen Solberg

Forlagssjef

900 61 894

solberg(a)vegaforlag.no

Om forlaget

Vega Forlag ble etablert i 2003 av Finn Jørgen Solberg. Forlaget er privat eid, og har i dag en ansatt. Vi utgir ca 20 titler i året, innenfor flere ulike sjangre, med hovedvekt på dokumentar, historie, og populærvitenskap, men også gavebøker, quizbøker og hobbybøker.

Kontaktinformasjon

E-post: solberg(a)vegaforlag.no

Telefon: +47 900 61 894


Adresse: Sundveien 3, 0198 Oslo


Organisasjonsnummer: 985 785 961

Manus?

Har du en bokidé eller et manus du brenner inne med? Send en mail til forlagssjefen. Sjekk gjerne først om det er innenfor en sjanger vi utgir.

Vega forlags nettbutikk

DET ER ENKELT Å HANDLE BØKER FRA VEGA FORLAG Ordre effektueres av SentralDistribusjon, vanligvis i løpet av to virkedager.

 Bestillinger for kr 300 eller mer sendes portofritt. Ordrebeløp under det beløpet tillegges et porto/ekspedisjonsgebyr på kroner 39,–

Du har 14 dagers ubetinget angrerett på alle bestillinger. Du fyller da ut og vedlegger returskjemaet, som du mottar sammen med epost-kvittering når bestillingen har blitt ekspedert fra distributør. Du må selv dekke returporto.

 For å kunne bestille i vår nettbutikk trenger du å oppgi et mobiltelefonnummer. Dette er din innloggings-ID og kan brukes av transportøren til å varsle deg via SMS når leveransen er lagt i din postkasse eller klar for avhenting ved et utleveringssted.

Betaling i nettbutikken kan gjøres med VIPPS eller de vanligste bankkortene.

 Ordre utenfra Norge ekspederes for tiden ikke via vår nettbutikk, men kan forespørres til nedenstående epost-adresse. 

For spørsmål om bestillinger, kontakt: post@vegaforlag.no